Sykeleie

Jeg måtte innrømme at det var ikke så mye nytt å melde, men kunne jo igjen takke for en hyggelig prat i går, ALLTID hyggelig å prate med deg vennen. Det gjør noe med meg, ellers så gikk dagen i går med stort sett til å sove. Dette viruset tar alle kreftene mine, og jeg måtte nok regne med 14 dagers sykemelding. Først da er det en mulighet for at jeg skal være sånn noenlunde god igjen.

«Så det håper jeg virkelig, jeg er så dritt lei alt dette»

«Fint vi snakkes senere. Ha det.. litt..»

Jeg la telefonen på nattbordet og lot overkroppen sakt gli ned i sengen igjen. Snudde puten slik at den kalde siden kom opp, og var nedfor og forbannet på at jeg var så utslått som jeg var. Legen kunne etter gjentatte undersøkelser ikke fortelle meg hva som feilet meg. Men at kroppen trengte hvile, det var tydelig her jeg lå, men roen og evnen til å hvile var langt borte..

Så inderlig tåpelig å tenke på sex når kroppen ikke er i samme verden som meg selv. Det var en stund siden jeg hadde fått mannlig varme og nå skrek en liten del av meg etter å få litt oppmerksomhet og øm berøring. Samtalen med ham gjorde det ikke lettere for meg. Jeg vred meg rundt i alle retninger og klarte ikke få kroppen til å slappe av. Jeg endte opp på ryggen med vidt spredte ben nærmest som trass over situasjonen..

Sakte gled høyre hånden ned mellom bena mine, trusestrikken ble løftet opp av ivrige fingertupper og fem fingre gled ned mot kjønnet som nærmest banket mot håndflaten min. Venus berget mitt var uvanlig ubarbert og fortalte tydelig at den seneste tiden ikke var brukt på den slags stell. Videre nedover gled to fingre og samlet seg mellom kjønnsleppene. Jeg var våt, dyvåt og jeg brukte mye saft til å bløtgjøre hele kjønnet mitt mens tankene gled inn i fantasiens verden.

Han stod i min drømmeverden plutselig i døren og smilte til meg..

«Hei. Koser du litt med deg selv?»

Jeg svarte ikke, jeg bare rakte begge hender opp mot ham og håpte han snart ville skjønte at jeg trengte ham nå med en gang. Han smilte på ny, løsnet slipset, tok det av og lot skjorten følge samme vei. Jeg kikket på brystet hans mens han rolig la seg på kne ved enden av sengen. Det varme hendene hans ga et støtt i mine ben mens han sakte lot hendene gli oppover leggene mine. Det var så inderlig deilig og kroppen verket etter å få hendene hans lenger opp så fort som mulig. Snart kjente jeg at hendene hans var kommet til innsiden av lårene mine, som skalv lett under den varme berøringen hans.

Deretter fikk jeg litt panikk da hendene trakk seg rolig tilbake. Men jeg slappet fort av da de stoppet der og presset knærne forsiktig fra hverandre. Ganske snart lå kjønnet mitt vidt åpent for hans øyne og jeg kunne se at de begge lyste av lyst. Med en hånd under baken min løftet han meg opp og førte deretter en pute under setet. Jeg var begynt å ane hva planen hans var i mitt stille sinn. Han skulle slikke meg, han slikket meg alltid så lenge og det er det beste jeg vet. Men akkurat nå var jeg så kåt at jeg holdt på å sprekke og ønsket egentlig bare en orgasme som kunne få kroppen min til å slappe av så fort som mulig.

Slik ble det bare ikke fordi jeg kort tid etter kunne kjenne den myke tungespissen hans innerst mot lårene på høyre side av kjønnet. Det var slik han elsket å starte med tungen sin på meg. Han lot deretter tungen sakte gli rundt kjønnet uten å nærme seg nevneverdig. Han lot leppene sine nappe i huden og kjønnsleppene mine uten å røre de sterke punktene.

Jeg stønnet og ba ham tynt om å slikke klitorisen min. Jeg kunne kjenne at den var blodfylt og stod ut fra kjønnet mitt. Men han hadde godt tid og nå sugde han kjønnsleppen min langt inn i munnen sin og lot tungen sin rulle rundt. Det er så inderlig deilig å få strekt ut kjønnsleppene på den måte og det får dem til å svelle ut og brette seg ut, slik at fitta mi virkelig ser ut som en blomst..

Han har en kåt og glupsk munn, den han murrer som en katt mellom bena mine. Murringen i seg selv fungerer neste som en liten vibrator mot kjønnsleppene. Han suger begge leppene nå og den sterke følelsen er i ferd med å bre seg rundt i kroppen min. Med hovne kjønnslepper i sin munn øker han og senker trykket og får kroppen min til å skjelve.. Deretter slipper han opp og helt plutselig farer tungen hans frem og til bake over den hovne klitorisen min. Det kom som et planlagt sjokk og jeg er på et øyeblikk på kanten av orgasmen min.

Han vet det bare så inderlig godt hvor han har meg, og han er med et borte vekk med tungen og jeg føler det som om jeg skulle henge igjen i luften etter ham. På ny hører jeg den varme gode murringen hans og han er nå i gang med å penetrere skjeden min med tungen. Etter flere lange inn og ut bevegelser glir endelig tungen hans igjen mot klitorisen min. Tungen glir over knoppen og han samler leppene sine på sidene. Jeg spenner meg mot ham, vel vitende om at klitoris hvert øyeblikk vil bli sugd hardt inn i munnen hans.

Jeg skriker når det skjer og kaster meg fra side til side i sengen. Han suger meg langt inn i munnen og lar tenner og tunge leke med knoppen før han løfter hodet og lar meg sakte gli ut igjen. Deretter går han over til å suge og slippe, suge og slippe før han igjen legger tungen bredt over klitorisen. Jeg prøver fortvilet å formidle at jeg har fått nok oppvarming og at jeg vil at han skal gyve løs på orgasmeknappen, så hardt tungen hans makter og klarer. Men han har tydeligvis tenkt å holde meg ytterligere på pinebenken for tungen hans forsvinner opp i munnhulen og selv om leppene fremedles omkranser kjønnet, så letter han på presset.

To av hans fingre glir inn mellom munnen hans og kjønnet mitt for å samle safter før han fører dem begge sakte opp i meg. Han fører dem inn med fingertuppene bøyd oppover. Han er tydelig i sin plan og vet hvordan han skal sette meg fullstendig ut og nesten besvime av de sterke orgasmene.

«Koom, la meg komme» skriker jeg mot ham mens jeg river ham i håret.

Et smil er det jeg får tilbake før han bestemmer seg. Deretter lar han de to fingrene jage inn og ut av fitta mi. Jeg kjenner de presser seg inn i åpningen og jeg kjenner de lumske fingertuppene mot skjedetaket. Den andre hånden har han nå lagt med fingertuppene vibrerende mot klitorisen min.

I en slik situasjon er det bare ikke mulig for en stakkar og holde bena på bakken. Jeg kjenner orgasmen komme, jeg kjenner den starter i bena og jobber seg oppover som en innvendig bølge. Samtidig starter en tilsvarende bølge i hodet mitt, for deretter å jage nedover i kroppen min og møte den andre mitt i skrittet. Jeg hopper med baken opp og ned på madrassen, i et fortvilet forsøk på å få ham ut og bort fra meg. Fordi jeg vet at denne orgasmen kommer til å slå meg fullstendig ut. Men til ingen nytte, han kjenner meg for godt og følger bare mine bevegelser mens jeg raser utfor orgasme stupet.

Jeg stønner og skriker før jeg kaster kroppen opp i en bue og stivner der, mens orgasmen raser gjennom kroppen og jeg langt om lenge faller sammen som om jeg skulle besvimt. Jeg blir liggende lenge og bare hive etter pusten og finne ut hvor jeg befinner meg. Sakte kommer bildet av taket tilbake på netthinnen min og jeg lytter etter lyder. Jeg hører at han reiser seg og drar av seg begge buksene og står med et foran meg med pikken stående som et spett fra skrittet.

«Please» sier jeg forsiktig «Jeg kan ikke klare mer nå…..»

Han smiler mot meg og løfter likevel bena mine opp mot himmelen, for deretter å dra kroppen min til jeg ligger med rumpa helt ute på hjørnet av senga. Han legger de slappe bena mine opp på skuldrene sine mens han sier.

«Du lille venn, den deilige musa di klarer mye mer, bare den for lov å starte litt pent.»

Deretter tar han tak i pikken sin med begge hender og lar den rolig gli inn i mitt plaskvåte kjønn. Først føles han som en ubuden inntrenger men etter et par støtt innser jeg at han har rett og jeg på ny er på vei mot himmelen. Han knuller meg hard og jeg faller snart inn i deilige rytmen jeg ikke tror han kan holde særlig lenge. Jeg ser på ansiktet hans at han er i ferd med å komme og blir forskrekket da han plutselig drar pikken ut og tar tak i den. Med en fast hånd bruker han pikken som et mykt slag redskap mot den opphovnede fitta mi. Han treffer klitorisen min med hvert slag og det går støt gjennom kroppen min for hvert treff.

Jeg trodde et øyeblikk jeg hadde kontroll, men er i neste øyeblikk fullstendig klar over at det hadde jeg kun en kort stund. For nå slår han regelrett fitta mi til en ny orgasme. Det høres nesten brutalt det som foregår men klitorisen har allerede fått så mye juling at dette bare føles fullstendig deilig. Jeg går til topp med et brak og rister på i sengen mens jeg skriker:

«Ja. Jaaaaa. Ja slå fitta mi, jeg tror jeg døøøør»

Jeg ligger på nytt flat på sengen og hiver på ny etter pusten. Denne orgasmen var ikke på høyde med den første men sterk nok likevel til å sette meg fullstendig ut. Mellom to lange pustedrag får jeg se ham mellom mine ben der han runker pikken sin og det er tydelig at han er i ferd med å komme. Han gjør noen store grimaser og deretter ser jeg sæden fly ut av pikkhodet hans i store mengder. Gang på gang treffer sæden meg på brystet og magen, og jeg bare må gni det rundt på hele meg. Den deilige livgivende sæden hans blir raskt gnidd inn i huden min og det gjør så godt, så godt og jeg kan bare «flyyyyte» bortover………

Slik kommer jeg til meg selv, svett, varm og med et kjønn som hovent og rødt og en høyre hånd så stiv som e stokk. Jeg løfter litt på dyna og lar roen og freden senke seg ned over meg mens søvnen endelig favner om meg.