Telttur

En venninne av meg foreslo å dra på ferie sammen til sommeren. Det formet en deilig fantasi i hodet mitt. Noe av det er gammelt, men teltet er en ny plassering. Litt sånn "forbudt"-følelse. Artig hvis noen har lyst til å kommentere.

Mmmm….deilig å våkne inntil noen. Det er tidlig på morgenen. Verden har ikke helt våknet ennå. Morgenluften er rå og alt er foreløbig stille.
Jeg kryper litt nærmere deg for å kunne kose litt. Vennekos er lov når man bor så tett over så lang tid. Du våkner såvidt når jeg kryper inntil deg og legger armen rundt deg. Du åpner ikke øynene, men smiler litt, nesten et glis. "God morgen. Hvis du legger deg under her med meg blir det bedre." Jeg kan ikke se noen grunn til at det skulle være noe problem. Bare deilig å ligge inntil en pusete jentekropp mens man våkner. Du er litt pusete. Nesten så du maler.
Jeg løfter opp soveposen og kryper inntil deg. Du har ikke bh på deg, men det er jo ikke så rart. Du tenkte sikkert ikke på at dette skulle skje.
Jeg legger armen rundt deg og kryper helt inntil deg og lukter varmen og den gode kroppsduften din. Jeg stryker forsiktig på magen din og koser med de få dunene av hår du har der. Klarer ikke å la være og kysser deg lett på halsen. Du sukker når jeg gjør det, du maler nesten som den lille katten du er. Noe som kommer enda mer til kjenne når du strekker deg. Smidig og feminint. Når du er ferdig smyger du deg inntil meg igjen og den snertne lille rumpa di legger seg inntil lemmet mitt. Jeg ser ned og ser rompa di ligge der med den lilla trusen din utenpå. Herlig syn.
Nå har jeg lenge kjempet imot, men må gi opp. Jeg stivner til mot rumpa di og kjenner jeg blir litt flau. "Jeg lurte på hvor lang tid det ville ta", sier du mens du gliser lett. Fristerinne! Ligge der og hisse meg opp!
Jeg stryker oppover magen din, sirkler lett rundt navlen din og kjenner du plutselig puster tyngre. Du vibrerer nesten, men fryser ikke. Kysser deg lett på nakken igjen og du sukker nok en gang. Hånden min fortsetter oppover på sin ferd. Jeg stopper rett før jeg når brystene, vil ikke trå over streken her. "Vær så snill ikke stopp! Det er så deilig!" utbryter du plutselig. "Hvis du vil kan jeg fortsette." Du nikker iherdig og biter deg lett i leppen.
Jeg omslutter brystet ditt lett. Så mykt, så bløtt. Brystvorten stivner på et blunk og banker mot håndflaten min. Du klarer ikke helt ligge stille og beveger stumpen din rytmisk mot stivheten min. "Gud så deilig det føles," stønner jeg i øret ditt og gir nok et lett kyss. "Ikke gni sådeilig mot pikken min. Jeg kommer til å srute boxer\'n full sstraks hvis du ikke slutter". Du smiler og ser meg inn i øynene og sier: "Det er så deilig at du er kåt på meg."
Jeg lar hånden gli nedover magen din igjen og legger den på låret ditt. Kjenner varmen dampe fra kjønnet ditt og en søtlig lukt bre seg oppover soveposen. Jeg legger forsiktig en hånd utenpå trusen din og kjenner at her er det vått. Den klenger seg til kjønnet ditt som våte t-skjorter til overkroppen.
Lar hånden hvile på venusberget ditt et par sekunder før jeg sniker hånden inn under trusa og kjenner på deg. Du er tydelivis påvirket av min oppførsel og det opphisser meg enda mer. Så deilig å kjenne at du liker det jeg gjør.
Jeg lar en finger gli inn i deg og kjenne på våtheten din. Du klemmer til rundt fingeren og stønner svakt. Jeg kan se en enslig svettedråpe på skulderen din som sakte renner mot det svulmende brystet ditt som hever og senker seg i en heseblesende fart.
Jeg tar fingeren ut og fører fingeren til munnen og smaker på deg. Det er så deilig.
Sakte men sikkert fører jeg hånden ned igjen og fukter på nytt, nå er trusen din blitt skjøvet litt ned for å gi meg bedre tilgang. Etter den lille fukteturen begynner jeg sakte men sikkert å sirkle rundt klitten din, kysser deg på kinnet og nyter synet av at ansiktet ditt er forvridd av nytelse. Jeg klemmer deg inntil meg og hvisker ømt inn i øret ditt: "Dette kan jeg gjøre i timesvis. Jeg klarer knapt vente til du kommer. Det er så deilig å kjenne deg komme." Jeg fører en finger inn i deg mens jeg fortsetter å sirkle.
Pusten din blir tyngre og tyngre. Dette er tydeligvis noe du setter pris på. Plutselig spenner du deg rundt fingeren min og i favnen min og puster i korte støt med krampetrekningene. Kroppen din er ikke lenger under viljens kontroll. Du synker til slutt ned i armene mine og snur deg rundt, ser meg dypt i øynene og sier: "Hvor i all verden har du lært det der? Det var rådeilig!!"
Jeg legger meg på ryggen og trekker deg inntil meg. Du legger hodet på brystet mitt og ser på meg med blanke øyne etter den uttømmende orgasmen. "Takk. Det var en veldig deilig måte å våkne på. Og nå synes jeg du fortjener noe deilig du også etter å ha ligget og slitt med den stivheten mot rumpen min."
Du gir meg et varmt og ømt kyss på munnen og gir meg en klem før du vått og kjærlig suger forsiktig på den høyre brystvorten min. Jeg klynker lett. Det er så deilig. Du legger deg inntil meg som i en klem og trekker boxeren min ned. Stivheten min spretter fram fra sitt fangenskap og i det lette lyset glinser det fra penishodet. "Den ser virkelig deilig og smekkfull av krutt ut. Klarer nesten ikke vente til du kommer. Skal bli så deilig å få se deg sprute bare på grunn av meg", sider du lystent mens du gisper lett og ser på meg.
Du ligger inntil meg og legger de nydelige feminine og myke fingrene dine rundt pikken min. Du drar forsiktig forhuden tilbake og blottlegger det våte hodet. Jeg kommer nesten bare av det. Men jeg holder igjen, vil ikke komme enda. Er så deilig.
Du tar hånden din mellom bena dine og henter litt av saftene dine og smører inn pikken min med de. Den søte lukten gjør det enda verre å holde tilbake. "Dette kommer til å bli en kraftig sats", sier jeg, "du må passe på så det ikke spruter vil over alt her." "Ingen fare", sier du, "det skal jeg ordne. Bare nyt dette du."
Du runker meg sakte og klemmer meg så deilig til deg og den våte, nakne kroppen din. "Jeg kommer straks", klarer jeg akkurat å stønne. Du gliser og sier: "Herlig!!" og beveger deg ned og omslutter pikken min med den deilige, våte og varme munnen din og suger meg inn. "Jeg klarer ikke mer", piper jeg og du sier trøstende: "Bare kom du, gutten min." Jeg spenner meg og buer ryggen. Stryker deg over rumpa og nyter det. Jeg klarer ikke lenger å holde tilbake og eksploderer i munnen din. Du svelger unna og slipper ut små god-lyder samtidig. Det er mye som kommer og noen få dråper renner fra munnviken din.
Jeg synker tilbake mens du melker ut de siste dråpene. Slikker meg ren.
Så kryper du opp til meg igjen. Jeg bare ser på deg. Du er herlig.Du gir meg et dypt kyss og jeg kan kjenne smaken av meg og deg. Små smaksminner om hva vi akkurat har opplevd.
Du hviler deg med hodet på brystet mitt i armene mine, og der blir vi liggende og sove litt lenger. Frie for stress, bekymringer og tanker om eksamener. Vi er ikke bare venner lenger. Og det er bare deilig.

Slutt