Toget til Geilo

Vi hadde avtalt at vi skulle møtes et sted hvor det var mye folk, og spenningen kunne økes.. hvilket bedre sted en på toget, midt i rushen?!

Jeg gikk på toget i Drammen, og du på Tuverud.. destinasjon; Geilo. Vi hadde avtalt at vi skulle begge gå på vogn nr tre, og begge skulle stå. Det siste ble ikke noe problem, da det ikke fantes flere sitteplasser igjen.

Der sto vi, begge omkranset av folk på alle kanter.. jeg fikk plassert meg sånn at jeg sto bak deg, og det tok ikke lang tid før du kjente mitt harde lem presse mot din deilige bakende. Famlende blant folk klarer jeg å finne veien innenfor din kåpe, og ned til din deilige, våte fitte.. fingertuppen finner din deilige knupp, masserer den lett før jeg lar den gli imellom dine silkemyke lepper.. sprer de, før de forsvinner inn i deg. Kjenner hvordan fitta di strammer seg rundt, først en finger så to.. du legger hodet ditt bakover og hviler det på skulderen min.. du lukker øynene, og lar deg rive hen i nytelsens verden. Jeg finner øreflippen din med leppene mine, napper i den, mens tunga sveiper baksiden.. kysser deg på halsen, biter deg lett.. kjenner at du er der snart! Pusten går raskere, stønningen blir høyere, men sidemennene er fortsatt uvitende, tror jeg..

Rett før du kommer, stopper jeg.. jeg visker i øret ditt at du må vente.. vær tålmodig jenta mi, du skal få den snart!!

Toget har begynt å tømme seg litt, og vi finner oss en sitteplass, ja en sitteplass. Du må sitte på fanget mitt, og det passet seg veldig godt. Vi har ingen mulighet til å utfolde oss ennå, men det hindrer ikke deg i følge togets gyngende bevegelser.. du masserer mitt bankende lem med din deilige rumpe… jeg kjenner jeg er på randen til å komme, men holder igjen.

Etter hvert som stasjonene passerer, blir det mindre og mindre folk i kupeen. Vi har klart å finne oss en plass bakerst i vogna, og nå kan vi sitte ved siden av hverandre. Rett over oss sitter det ett annet ungt par, som er foreløpig intetanende om våre hensikter med denne turen.

Hånda di har funnet veien under frakken min, som jeg har lagt over fanget. Du knepper opp buksa mi, og finner pikken min i truseløs tilstand, akkurat sånn som vi ble enige om før vi dro. I myke, deilige drag runker du pikken min, mens naturen forsvinner forbi i vinduene.. kl nærmer seg 18, og mørket har begynt å innta sin faste plass i døgnet. Lenge sitter du sånn og kjæler med pikken min, før du vender deg mot meg og sier at du ikke klarer å vente lenger.. du må ha pikken min, og du vil ha den nå! Jeg kikker rundt i vogna og ser at de eneste som kan få innsyn er paret ved siden av, men foreløpig er kysten klar for de sover i armene til hverandre.

Jeg setter meg med ryggen mot vinduet, og du setter deg på fanget mitt med ryggen mot meg. Hånda di har funnet pikken min, og fører den inn i din deilige grotte, våt og klar for deilige krumspring på veien til Geilo. Du rir meg i myke, konsentrerte bevegelser og takten øker etter hvert som spenningen i kroppen stiger.. jeg kjenner du strammer musklene dine for hvert jukk.. du melker meg med fitta di! Hånden min har funnet veien ned for å hjelpe deg på veien.. jeg finner knoppen din, og jeg fører fingeren opp og ned, og i sirkler. På nytt øker takten og det er like før du kommer.. med ett eksploderer du i en lang, intens og krampeaktig orgasme.. du vet at det er like før jeg kommer også, men hevnen er søt, så du hvisker til meg; ikke ennå, men snart er det din tur!

På toget. Ikke i en privat sovekupé, men i en alminnelig vogn! Situasjonen er nesten uvirkelig. Men akkurat – akkurat! – sånn jeg har fantasert om den så mange ganger.Utenfor jager lysene fra noen spredte vinduer forbi. Inne er det kun oss og det sovende unge paret på den andre siden av midtgangen, bare halvannen meter unna. Inni meg glir pikken din rytmisk ut og inn. Hvert støt fra deg vrenger mitt eget kjønn, og blottlegger meg for all verden, hvis den hadde vært der for å se. Hvert øyeblikk kunne konduktøren komme inn gjennom dørene rett bak oss. Eller en passasjer på vandring etter et ledig toalett eller et sted å røyke.

Tanken sender et gys gjennom meg, og gjør den allerede våte fitta enda glattere.
Men vi kan ikke holde på bestandig. Det finnes tross alt grenser, og ingen ønsker å bli kastet av. En kald perrong på en nattestengt stasjon er liksom ikke drømmen. Det er likevel én ting jeg vil gjøre. Èn ting jeg er nødt til å gjøre for at virkeligheten skal stemme med fantasien. Og for at du skal få det helt spesielle ekstra.
Er jeg – du! – glatt nok?
Ja – verdt å prøve!

Jeg plasserer begge føttene innunder meg, og hever fitta mi opp langs pikken din. Med et svupp glir du ut og lander på magen din. En flekk tegner seg mot skjorten, men hvem bryr seg om sånt nå? Jeg vrikker hoftene i stilling, strekker høyrearmen ned bak meg, griper rundt pikken din og manøvrer den i riktig posisjon. Et lite gisp unnslipper deg når du forstår hva jeg vil.

Jeg presser, presser med de samme musklene jeg ville ha brukt dersom jeg hadde sittet i det lille avlukket rett bak min venstre skulder. Så, idet jeg er maksimalt åpen, gjør jeg et nytt knekk med hoftene og presser meg nedover deg, uunnværlig hjulpet av saftene som omslutter deg som en naturens glidekrem.

Guuud så trangt! Jeg vet at jeg er erfaren når det gjelder analsex, men det er med glider. Omtrent bare. Dette er nesten i meste laget. Så trangt at det brenner. Men jeg kan ikke stanse nå. Jeg slapper ekstra av i magemusklene og senker meg helt ned. Hviler…puster…

Bestevenninnen min skjønner det ikke – forstår ikke hvorfor bare tanken på analsex får meg til å gyse, og hvordan jeg kan berette om orgasmer kraftigere enn alle andre. Multiorgasmer. Orgasmer som liksom aldri slutter… Vet ikke. Jeg har vært sånn så lenge jeg kan huske.
Og derfor tar jeg deg inn i meg nå. Uten annen smurning enn kåtsaftene naturen har gitt oss. Tar deg helt inn. Sittende med ryggen mot magen din, og din rygg mot veggen. På tvers av et NSB-sete, med et sovende par ved siden av oss, i fart over fjellet.

Jeg begynner å ri deg, kjenner at du klorer meg over brystene, at du babler lavt bak meg, og jeg vet at du snart kommer. At vi begge snart kommer. Du av alt, men mest av den sinnssyke trangheten i rumpa mi. Jeg både av dét, og av tanken på å bli sett. Riskoen. Denne faren som alltid har kåtet meg opp og fått meg til å finne på det underligste.Det er da, mens jeg sitter med skrevende ben, barbert fitte og en tykk pikk inn i hullet bak der igjen. Mens du stanger deg helt til bunns og sender ut de første glovarme, harde strålene. Da. Det er da unggutten tvers overfor oss våkner.
Et halvt sekund bruker han på å summe seg, før han fokuserer, måper og former munnen til en forskrekket, taus vokal. Du ser ham ikke. Kjæresten hans ser ikke oss, hun sover fortsatt. Men jeg og han ser hverandre, og i løpet av det første kritiske øyeblikket får vi blikkontakt. En finger mot leppene er hva jeg får til mens orgasmebølgene skyller gjennom meg. Og mens jeg kommer og kommer og kommer stirrer jeg mitt énmannspublikum intenst inn i øynene.

Vi gikk av. På Voss. De satt der fortsatt. Om han fortalte om sin opplevelse til henne mens vi dubbet av vet jeg ikke. Men jeg husker én ting: Glimtet i øynene hans da han løftet papirlappen til vinduet idet vi gikk bortover perrongen. Papirlappen jeg mistet på gulvet da vi reiste oss og gikk. Den med mobilnummeret mitt på.