Togturen

Etter å ha reist fra Trondheim til Oslo i mer eller mindre kjedsomhet så jeg ikke frem til å ta det lokale toget til kongsvinger ,sent var det blitt og det eneste jeg ville nå var å komme meg hjem til en varm dusj og komme meg i seng.
Jeg så det var lite folk i kupeen og var egentlig lettet over å finne meg et sete for meg selv ,sliten som jeg var sovnet jeg fort til .

Våknet fort til når jeg ble dultet borti og en mørk manns stemme spurte om det var ledig ved siden av meg, ikke at jeg hadde så lyst til å si ja, men hadde vett og høflighet nok til å undertrykke følelsen av å være i fred å si ja.
Jeg åpnet øynene og så rett i et smilende ansikt, hmm en kjekk mann tenkte jeg for meg selv og med et vinnende smil ,kunne ikke gjøre noe annet enn å smile tilbake nå.
Han satte seg ned og det luktet godt av ham ,jeg kjente det pirret litt i underlivet og jeg ble nesten irritert på meg selv som ikke kunne la være å kjenne lyst nå.
Han var en hyggelig mann, og med masse humor ,tonen var god og samtalen gled lett imellom oss.
Kjente jeg frøs litt og han la en jakke over fanget mitt og hendene berørte hverandre ,kjente et støt i meg og blikket fra ham sa sitt , han reagerte på berøringen som meg.

Han la hånden på låret mitt og strøk forsiktig over det ,han nærmet seg underlivet mitt og jeg protesterte ikke, bare lot ham fortsette ,han lot fingrene gli mot trusekanten og jeg passet på å takke meg selv for å ha på skjørt for en gangs skyld.
Han fant fort frem der, han presset to fingre mot klitten min og med sirkelbevegelser masserte han den, jeg stønnet svakt og spredde bena så han kunne komme lettere til.
Han fortsatte behandlingen en stund til før han fant frem til det våte hullet mitt og han begynte å fingerpule meg ,jeg presset fitta imot og var så kåt nå at jeg ikke enset andre passasjerer.

Han bøyer seg frem og hvisker i øret at jeg skal bli med ham, jeg følger etter og inn på toalettet hvor han river opp blusen min og småbiter i brystvortene mine.
Det gjør litt vondt men er så utrolig kåt nå at smerten bare blir det bare deilig.
Jeg får opp buksesmekken hans og vipper kuken ut og setter meg på knær og lar tunga gli over skaftet og ned mot ballene han tar tak i håret mitt og presser den inn i munnen min, sug meg sier han……
Jeg lystrer, av en eller annen grunn har denne mannen makt over meg, er vel spenningen med hele situasjonen som gjør det.
Jeg kjenner den harde pulserende kuken i munnen, og jeg suger ham litt forsiktig først mens tungen leker med den, så øker jeg tempoet og lar tennene rispe litt for å erte, han holder et godt tak i håret mitt og stønner høyt.
"Dette kan du" sier han ,"nå må du stoppe, vil ikke komme ennå !"

Han griper tak i skuldrene mine trekker meg opp fra gulvet og bøyer meg frem over den lille vasken
"Spre bena dine sier han hardt "
Jeg føler meg litt hjelpesløs der jeg står ,blottet for denne fremmede mannen.
Han drar opp skjørtet mitt og gir meg et klaps over baken," mmm,så våt du er" sier han, og lar to fingre gli inn i meg .

Kjenner jeg er så kåt! er fuktig nedover låret, han stikker inn to fingre til og jeg hikster frem at jeg vil kjenne ham i meg.
"Ikke ennå" sier han, og fortsetter behandlingen , jeg kjenner det trekker seg sammen i fitta, jeg kommer snart sier jeg, men han bare fortsetter, nå sprer varmen seg i kroppen og en bølge av nytelse slår innover meg, jeg kjenner orgasmen jage i kroppen, han bøyer seg over meg og sier " vil du ha meg "
jah sier jeg, ta meg nå

Han presser den rett til bunns ,tar meg med harde bestemte tak, jeg følger bevegelsene hans og kroppene smelter sammen som i en dans.
"kommer snart " sier han, jeg bruker musklene i fitta for å nærmest melke ham og han gir fra seg et brøl idet han kommer
vi synker sammen på det trange toalettet som en ball, han kysser meg hardt og hvisker" når tar du toget neste gang ?"