Tornerose

Jeg hadde jobbet hardt denne uka og fredag kveld var jeg temmelig trøtt. Faktisk så trøtt at jeg gikk og la meg før Asbjørn, mannen min, og det er sjelden.
– Jaså, Tornerose, skal du sove i hundre år nå? smilte han da jeg tasset forbi ham i morgenkåpe og usexy tøfler, håret i nattaflette og et trøtt blikk.
– Jepp. Og stakkars den som vekker meg.
– Skal jeg sitte her med et ståbrød stor som en kano, jeg da? Da jeg snudde meg mot ham, hadde han dratt ned buksa og holdt pikken sin i hånden. Han viftet svakt med den, liksom for å lokke meg til seg? – Sjekk den hevelsen, da. Jeg trenger førstehjelp.
– Sorry, Asbjørn. Jeg smilte trøtt tilbake. – Kroppen min er for trøtt. Du vet nok råd mot hevelsen din, du. Jeg åpnet soveromsdøra og lukket den bak meg idet jeg hørte lyden av buksa hans som ble dratt ned. Det affekterte meg ikke at han satt og runket i sofaen mens jeg sov.
Så trøtt var jeg.
Jeg vet ikke hvor lenge jeg hadde sovet. Ikke hva klokken var, heller, for noe stengte for tallene på klokkeradioen. Da jeg våknet morgenen etter, lurte jeg på om jeg i det hele tatt hadde vært våken i natt og om det hele bare var en drøm. Men sædflekkene på lakenet fortalte sannheten.
Langsomt slapp søvnen taket. Kald luft mot lårene, mot varm hud. Jeg orket ikke åpne øynene. Drømte jeg? Nei. Noe skjedde, jeg ventet. En hånd strøk forsiktig oppover på baksiden av lårene mine, i spalten mellom lårene der jeg lå med ryggen mot Asbjørn og knærne bøyd opp. Fingrene kilte, det var behagelig, litt pirrende. Jeg lot som om jeg fremdeles sov mens de letende fingrene fant spalten min, kilte forsiktig i kjønnshårene og delte leppene. Jeg var ikke fuktig enda. Kroppen var trøtt og begjæret trengte tid på å våkne.
Mer kald luft, dynen ble løftet opp enda mer og jeg gispet lydløst da en våt tunge spilte over den ene rumpeskalken min. Den sirklet rundt og rundt mens den sakte nærmet seg rosen. Rumperosen. Rosen til Tornerose. Jeg klarte ikke la være, og ga fra meg et lite stønn da tunga presset seg inn og hånden løftet opp hoften litt, rumpeskalken, hjalp tunga å komme til. Tunga kjentes våt og varm og myk ut mot rosen, fikk musklene til å slappe av. Jeg stønnet igjen og knyttet hånden rundt en dyneflik da en finger presset seg forsiktig inn mens tunga beveget seg mot fitta, som var våt nå. Jeg la meg over på ryggen mens jeg la kneet inn mot brystet og skrevde mens jeg snudde meg, passet på å ikke gjøre noe som kunne avbryte behandlingen. Tunga lepjet den beskjedne kjønnsvæsken som hadde piplet ut av åpningen, nærmet seg med små, pirrende sirkler en klitoris som dirret i spenning og lengsel etter å bli rundslikket. Hele kjønnet var fuktig, alle foldene hadde fått besøk av tunga og de sugende, småbitende leppene til Asbjørn. Det var deilig å bare ligge slik, doven i kroppen og ta imot det han ga.
Jeg strøk det bustete hodet til Asbjørn, kunne ikke se ham i mørket og holdt øynene lukket. Det sitret, det brant, tunga hans vibrerte lekent og lett over klitorisen, og fikk den og hele kjønnet til å sitre svakt i nytelse. Jeg stønnet, vred på kroppen og nøt en finger i hvert hull mens jeg selv knep i brystvortene med tommel- og pekefingre. Deilig. Herlig.
Forsiktig vred Asbjørn på kroppen og løftet det ene kneet over hodet mitt, ble stående på alle fire over meg uten å slippe taket i fitta mi med munnen sin. Jeg så det ikke i mørket, men visste hva som hang foran ansiktet mitt. Jeg spilte opp neseborene, snuste inn og kjente lukten av ham. En litt ram lukt, umiskjennelig. Kunne tenne bare ved hjelp av lukten av ham. Jeg stakk ut tunga, traff et blottet pikkhode med en liten dråpe på tuppen, og både hørte og kjente Asbjørn stønne mot musa mens kroppen rykket svakt i nytelse. Jeg gapte over, løftet hodet opp mot ham, kjente nesen bli klemt inn mot pungen og sugde mens jeg la hodet ned på puta igjen. Hendene la jeg på rumpa hans, klorte forsiktig og lagde røde striper på den myke huden hans. Gang på gang løftet jeg hodet, trykket nesen inni pungen, snuste inn kjønnslukten hans og sugde mens jeg senket hodet ned til puta og lot tunga rotere rundt mens jeg sank. Asbjørn skalv i lårene hver gang jeg sugde, boret ansiktet godt inn mot kjønnet mitt og slafset med tunga rundt nytelsesknoppen, som brant nå. Det kjentes slik ut. Brant søtt og steg stadig mot toppen.
Jeg kunne kjenne at saftene piplet ut av skjeden nå, klemte musklene sammen rundt fingrene hans i skjeden og kjente sitringer utover lårene, oppover ryggen. Gåsehud av nytelse spredte seg over hele kroppen og jeg pustet fortere, kraftigere, hjalp orgasmen på vei. Fingrene hans gled ut og inn. Jeg kjente at jeg ble kåtere av å høre min egen lidenskap, klynkene, hvinene da tunga sveipte fortere og fortere og fingrene pumpet og pumpet med våte, smaskende lyder. Helt til jeg eksploderte i en voldsom orgasme. Hele kroppen var med, helt ut til tærne kjente jeg sitringen og det var helt utrolig. Tunga ble fort byttet ut med en finger som masserte for å holde meg lengst mulig på toppen, mens Asbjørn snudde seg forsiktig over den ristende, snoende kroppen min, dro ut de søkkvåte fingrene, styrte pikken sin med runkende tak og jòg inn i meg med et grynt, et stønn, et rop av begjær. Jeg var sikker på at han bet tennene sammen i en smertegrimase av nytelse. Pikken gled lett inn i all kjønnssaften, pungen klasket mot baken, mot området mellom de to åpningene mine og fingeren hans på klitoris forsvant. Jeg videt ut kjønnsleppene da han la seg tungt over meg. Kjønnshårene hans gned mot klitoris, mot skamlepper, mot kjønnslepper og jeg likte det, det var herlig.
Asbjørn tok meg som et dyr, det var det villeste nummeret jeg kunne huske å ha hatt. Han grep tak rundt håndleddene mine, holdt meg fast og kysset brystene mine mens han hele tiden boret pikken inn, dro den ut og boret den inn igjen i et forrykende tempo. Da han kom, var jeg på kanten av en ny orgasme og jeg slynget bena rundt ham, presset hælene i baken hans og presset ham dypt inn mens jeg roterte med underlivet og gned meg mot ham. Han skalv, la seg over meg og ristet i orgasme mens han ropte ned i puta mi. Jeg presset en hånd mellom de svette kroppene våre, boret den ned i skrittet og masserte meg selv til orgasme nummer to. Asbjørns pikk hadde allerede begynt å miste stivheten, men han kjente skjedemusklene klemme rundt og orgasmen ebbe ut før han trakk seg ut av den fornøyde fitta. Sæden rant ut og ned, over rumperosen og dryppet sikkert ned på lakenet. Jeg orket ikke tørke, kroppen var utslitt og musa nummen etter et vilt, herlig nummer. Jeg var totalt tilfredsstilt.
– Jeg visste hva som måtte til for å vekke Tornerose, jeg, hvisket Asbjørn i øret mitt. Så la han seg ned med et tilfreds sukk og sovnet.
Dagen etter var den tørkede, stive sædflekken det eneste vitne på at Tornerose ikke hadde drømt.