Trøtt om morran

Jeg er ofte trøtt om morran. Grunnen er nok at jeg ofte blir vekket av en hånd midt på natta, som smyger seg under dyna og tar rundt pikken. Hun legger seg nemlig som oftest litt senere enn meg, og ofte ligger hun en god stund før hun får sove.

Hun påstår at jeg allerede er stiv når hun griper rundt, at hun hører på pusten min at jeg har stygge drømmer og at hun elsker å utnytte dem. Jeg vet ikke, jeg. Men spennende er det i allefall å våkne av en snokende hånd.

Av og til våkner jeg av kald luft under dyna, før hun i det hele tatt har rørt meg, og bare den forventningen er nok til at jeg har stå før hun tar på meg. Andre ganger igjen, våkner jeg av at hånden allerede ligger lukket rundt staven. Men de beste gangene er når jeg faktisk har erotiske drømmer og da særlig om sugende munner. Og så våkner jeg av at hun har sugd seg fast. Drømme har ved et trylleslag blitt til virkelighet.

Jeg lar henne ikke alltid oppdage at jeg er våken med det samme jeg våkner. Noen ganger merker hun det på pusten at jeg ikke sover lenger. Men det hender jeg klarer å lure henne. Da ligger jeg helt slapp i kroppen og stiv i pikken, og nyter det som skjer så lenge som mulig. Hun ligger som oftest på siden, er visst enklest å komme til da. I hvert fall når hun skal massere seg selv samtidig.

Hun suger veldig forsiktig, for ikke å vekke meg, men blir så kåt av dette selv at hun må gjøre noe med det. Og når jeg begynner å høre taktfaste, våte lyder klarer jeg ikke lenger å holde fingrene av fatet. Ikke forbauser det henne heller, når jeg stryker oppover leggen og låret hennes for å finne det våte.

Vi legger oss alltid bedre til rette når jeg er avslørt som våken. Enten hun over meg, eller på siden i 69. Hun både lukter og smaker godt sånn midt på hatta. Lukter liksom litt søvn av henne, og det er en trygg lukt. Men så lukter det sannelig våt mus også, som jeg gladelig dynker tunga i og lepjer.

Det var en gang jeg var såpass trøtt da hun begynte å suge meg, at jeg ikke våknet. Jeg ble liggende på ryggen i dyp søvn, og først da hun tredde seg nedpå og begynte å ri meg, ble jeg vekket av bevegelsene i senga, samt lårene som begynte å klemme rundt hoftene mine. Man kan da ikke ligge og sove bort noe sånt, særlig ikke fordi det første jeg så da jeg åpnet øynene, var to tunge mugger som svinset foran ansiktet mitt i takt med jukkene hennes. Hendene mine grep automatisk rundt.

Jeg kommer lett om natta. Det gjør hun også, men ikke så lett som meg. Ofte masserer hun seg selv til orgasme etter at jeg har kommet, mens jeg fingrer med henne. Eller jeg slikker henne til topps. Og så kan vi bruke resten av natta på å sove, slik som andre normale mennesker gjør.

Er det rart jeg er trøtt om morran?