Ukjente fingre

Det skjedde på bussen på vei hjem. Den dag i dag aner jeg ikke hvem det var. Det var trangt og alle ville hjem samtidig. Varmt var det også, og jeg hadde kort skjørt på meg denne hete dagen. Jeg sto i midtgangen der barnevognene pleier å stå. Nå var det bare folk som sto her. Jeg visste ikke hvem som sto bak meg, og ikke klarte jeg å snu meg for å se, heller. Nei, jeg lyver nå. Jeg ville ikke snu meg og se. Jeg ville leve resten av livet uten å vite hvem som hadde fingerpult meg på bussen.

Jeg hevet kanskje det ene øyenbrynet da jeg kjente en hånd som presset mot den ene rumpeballen.
– Jaja, tenkte jeg og smilte skrått. – Er det en kano du har i lomma, eller blir du bare kåt av å stå så tett, slik som meg? Men da hånda begynte å stryke meg på rumpeballen, skjønte jeg at det ikke var tilfeldig at hånden var der. Nånei. Og mens hånden strøk, kilte det og sitret i nervene i rumpeballen, og så kilte det mellom bena og begynte å dunke så deilig og varmt.
– Hjelp, tenkte jeg. – Nå kommer det til å lekke safter ut, og så skjønner alle at jeg er kåt, alle mannfolka her kommer til å kjenne igjen lukta av mus!

Hånden gled ned til skjørtekanten og så smøg den seg oppover mellom bena. Det kilte vanvittig på innsiden av lårene, deilig var det også og jeg lukket øynene og holdt pusten for ikke å stønne så alle hørte det. Fingrene strøk og strøk over trusekilen og jeg følte trang til å spre bena litt. Skulle jeg? Var ikke det frimodig og horete? Men kunne det bli mer horete enn å stå og godta dette?

Jeg skilte bena lite granne og straks var fingrene lenger inn mellom bena. Neglene krafset over og irriterte musa så det skalv i hele kroppen. Det sitret og kilte i kjønnsleppene, musa ble hovnere av at blodet strømmet rundt og han kunne sikkert kjenne væte gjennom bomullen nå. For det måtte da være en hann! Fingrene kjentes litt store ut, men egentlig ville jeg stå der på bussen og ikke vite det! Og brått stakk det i hele kroppen, et stikk av nytelse da leppene hadde blitt såpass oppsvulmet at de hadde skilt seg, delt musa i to og blottlagt klitorisen. Det hjalp at jeg sto litt bredbent, at fingrene presset lett mot trusa. Neglen skrapte over og fikk klitten til å brenne intens av nytelse og jeg holdt meg fast på bussen så knokene hvitnet.

Ikke lenge etter begynte fingrene å smette trusekilen til side. Strikken ble dratt unna og ble lagt tett inntil den andre strikken, så musa var blottet og jeg selv kunne kjenne lukta av vått kvinnekjønn. Men å be vedkommende om å stoppe? Nei, det klarte jeg ikke. Det var for deilig, for godt, for spennende.

En fingertupp gled forsiktig mellom skamleppene som var klissete av safter, som ble dratt bort til klitorisen og gnidd forsiktig rundt og rundt. Jeg skalv. Det rant og rislet i underlivet. Kåtheten banket i hver nerve mellom bena og fingeren gled rundt og rundt en lang, deilig, skjelvende stund før den gled dypt, dypt inn i den våte grotten og fikk selskap av en finger til. Pumpet langsomt. Og samtidig, jeg aner ikke hvordan han fikk det til, samtidig gled en finger over klitten i samme takt som pumpingen. Han måtte ha langfingeren over klitoris og peke- og ringfingeren inni, med håndflaten opp.

Jeg holdt meg hardt fast, var redd for å synke sammen i knærne av nytelse, jeg visste at jeg kom til å bli kraftløs hvis orgasmen kom – når den kom! Det strålte varme bølger og søte støt i musa nå, hjelpeløs sto jeg der og ble massert og fingerpult på bussen uten å kunne gjøre noe for å forhindre det. Flombølgen kom og jeg holdt krampaktig tak i stanga som gikk fra gulv til tak i bussen, og så svartnet det nesten i nytelse mens saftene begynte å renne, musklene trakk seg sammen og hele kroppen stivnet.
– Forsiktig, tenkte jeg. – Lett og deilig og forsiktig… Som om han hørte tankene mine gned han klitten ørlett mens han slik loset meg gjennom orgasmen. Da spasmene ebbet ut – han kjente det sikkert på musklene rundt fingrene – smatt han trusestrikken på plass så den våte kilen dekket hele kjønnet igjen, men saftene som hadde rent på innsiden av lårene kunne han ikke gjøre noe med. Skjørtet ble lagt pent på plass og så snart bussen stoppet, ble det ledig plass bak meg. Jeg forsøkte å snu meg for å se etter vedkommende som hadde gitt meg denne fantastiske opplevelsen på bussen, men jeg så ingen som kunne passe til å gjøre noe sånt.

Etter denne opplevelsen klarer jeg ikke å kjøre buss uten å tenke på tilbake på det som skjedde. Det er derfor jeg blir kåt av å sitte på bussen.