Under dyna

Under dyna skjer det mye rart i nattens mulm og mørke. Ta for eksempel sist natt, da jeg snoket meg til en hånd under dyna di mens du lå og sov.

Du merket ingenting. Desto mer spennende! Du var kanskje midt inne i en het drøm, for du hadde i alle fall en halvveis interessert stå. Dette fant jeg meget spennende. Hvor langt kunne jeg gå før du våknet?

Jeg dukket innunder dyna med hodet. Der var det lunt og varmt og trygt. Heldigvis lå du på ryggen så jeg kunne hvile hodet mot magen din mens jeg stakk ut tunga. Du rykket svakt i kroppen da jeg lot tungespissen gli lett over pikktuppen. Men du våknet ikke! Forsiktig dro jeg forhuden tilbake etter hvert som pikken din våknet til liv. Stivere, hardere, strammere. Kåtere.

Jeg pustet tyngre nå, dette var virkelig spennende. Såpass spennende at jeg følte trang til å fomle litt med meg selv mens jeg hisset deg opp i søvne. Jeg smøg av meg trusa og skrevde med hånda mellom lårene. Der var det både vått og varmt allerede. Så stakk jeg ut tunga og lot den våt gli rundt og rundt hodet. Glatt og hardt var det, og som alltid deilig å smake på.

Du vred seg svakt i søvne, kanskje dette passet inn med drømmene dine? Jeg lukket leppene så vidt rundt så de strøk langs kjakene på pikkhodet. Lot fremdeles tunga gli vått rundt og rundt, streifet av og til det lille øyet. Hånden klarte ikke la være, den runket deg langsomt mens jeg masserte meg selv.

Det begynte å bli varmere mellom bena. Den søte fornemmelsen av nytelse vibrerte sterkere, jeg følte trang til å spidde meg på deg men da ville du nok våkne og det hadde jeg ikke lyst til. Jeg ville bruke deg mens du sov, så jeg fortsatte å suge deg, dra skinnet ditt, massere hodet med våt tunge og beføle meg selv.

Jeg strakte hals, la meg bedre til rette, gapte over og gled lenger ned på stammen. Sugde forsiktig. Hvis jeg sugde for hardt, risikerte jeg at du våknet.

Jeg tok til slutt hele deg i munnen. Slapp taket med hånden og la den heller rundt ballene for å kjæle med dem. Strålene i mitt eget underliv ble stadig sterkere og til slutt tippet de over så jeg rant av gårde på mitt eget begjær. Jeg pustet støtvis gjennom neseborene for ikke å ynke og klynke i nytelse. Om disse svake lydene hadde innvirkning på deg, det vet jeg ikke. Men i alle fall kjente jeg rykningene i stammen og rota, som indikerte at du også var på god vei.

Jeg la hånden rundt stammen, dro skinnet opp og ned mens jeg fulgte med munnen og kjente de første dråpene mens magemusklene dine trakk seg sammen og du stønnet i søvne. Da trakk jeg meg unna og runket deg tom. La igjen sæden på magen din og slapp til slutt pikken så den kunne å krympe i fred.

Jeg la meg til rette med et bredt smil. Du kom til å våkne med kliss på magen, overbevist om at du hadde hatt en våt drøm.