Ut på tur

Ut på tur igjen!
Vi var på kjøretur langs Mjøsa en fin sommerdag. Min kone iført skjørt og singlet uten noe tente meg veldig. De deilige brystene duvet lett i takt med bilens ristinger. De er så deilige å se på, og ikke minst å suge på. Plutselig drar hun ut en dildo av veska og begynner å suge på denne mens hun masserer brystene sine. Min reaksjon kommer jo umiddelbart. Det blir trangt nede i shortsen, og må kneppe opp knappene uten å ta den ut. Nå fører hun dildoen nedover puppene, magen og ned mot skjørtet. Nå sklir hun litt frem på kanten av sete, og drar skjørtet opp og blottlegger den deilige nybarberte fitta si. Hun masserer klitten med dildoen som nå vibrerer lett. Hun fører videre dildoen ned mellom fitteleppene og fører den inn mellom de. Så fører hun dildoen inn i fitta. Den sklir enkelt inn da hun er så utrolig kåt og våt. Hun begynner å knulle dildoen ved å føre den raskt inn og ut. Mens hun stønner og sukker ser jeg at dildoen en full av fittesaft. Nå trykker hun den helt inn, nesten så den forsvinner inn i fitta. Da vrir hun seg litt til siden slik at hun kan holde den vibrerende kameraten inne i fitta med høyre hånd plassert bak rompa.
Nå bøyer hun seg over fanget mitt og vipper en knallhard ståpikk ut av boxer´n. Umiddelbart tar hun og gaper over den, og begynner å suge meg. Med bilen i fart er dette risikosport, så jeg sier at vi må finne en plass å stoppe. På vei over Mjøsbrua velger jeg å kjøre rett frem i rundkjøringa på vestsiden. Har hørt om Kremmerodden, og ville finne ut om det var en egnet plass for å knulle. Etter noen kilometer kommer vi til Kremmerodden og svinger av der. Oppe på plassen var det ingen andre så vi velger å stoppe der. Nede på stranden var det noen som lå og slikket sol.
Jeg stopper bilen, skrur av tenninga, og drar setet bakover slik at hun kan komme skikkelig til. Hun legger seg over og suger meg på en utrolig deilig måte. Jeg legger min hånd bak rompa hennes og tar tak i dildoen. Jeg fører den inn og ut i takt med hvordan hun suger pikken min. Nå har hun begge hendene fri, så hun kan ronke og suge meg. Jeg drar dildoen helt ut og fører den helt inn i et støt. Jeg gjentar dette mange ganger mens hun stønner og suger meg i samme takt. Det er så deilig å se på at hun suger mens jeg knuller henne med dildoen. Nå drar jeg dildoen ut og opp langs rompesprekken, inn i fitta igjen og ut opp langs rompa igjen. Dette gjøre jeg noen ganger slik at rompa blir skikkelig smurt med fitte saft. Da spytter jeg i hånda mi og smører rompa hennes. Stikker en finger inn i det trange hullet. Da stopper hun å suge meg, ser opp på meg og smiler. Da fører jeg dildoen inn i fitta en gang, tar den ut og setter den mot rompehullet. Forsiktig fører jeg den inn, sakte med sikkert. Når jeg har fått den helt inn begynner jeg å knulle henne med dildoen. Hun fortsetter å suge pikken min, igjen i takt med knullingen.
Da ser jeg det står en kar på hennes side av bilen, og ser på at jeg knuller rompa hennes med en dildo. Vi var så opptatt med vårt at vi hadde ikke lagt merke til at det hadde kommet en bil bak oss. Han står nå på utsiden og ser på mens han ronker lett. Det er så opphissende at jeg kommer umiddelbart. Jeg spruter og spruter mens hun svelger unna alt.
Hun legger seg nå bakover i passasjersetet, og jeg bytter hånd slik at jeg kan fortsette å knulle henne i rompa samtidig som jeg masserer klitten hennes. Hun har fortsatt ikke sett mannen som står 1 meter i fra henne og ronker. Da gjør jeg henne oppmerksom på karen, hvorpå hun dekker seg umiddelbart til. Slapp av sier og jeg sprer beine hennes slik at jeg kan fortsette å kose med både rompa og fitta hennes. Hun har vrid hodet slik at hun kan se rett på pikken til den fremmede karen.
Da åpner jeg døra hennes slik at karen kan få skikkelig innsyn i det jeg driver med. Jeg vrir henne slik at beina hennes er på dørstokken, og fitta peker rett ut mot den fremmede. Jeg klarer ikke å komme til dildoen som vibrerer inne i rompa hennes, men den ligger på plass pga setekanten. Jeg fortsetter å kose med klitten, og hun stønner som besatt. Da drar jeg singleten over puppene slik at jeg kan massere de. Karen på utsiden har kommet mye nærmere nå, og begynner og masserer klitten hennes med den ene hånden, mens han ronker med den andre. Nå stikker han et par fingere inn i fitta. Dette får henne til å stønne høylytt. Jeg vil ha pikk sier hun, og ser på den fremmede. Han ser på meg og jeg nikker godkjennende. Han spytter og smører pikkhodet inn, og setter pikken mot fitteåpningen. Med et støt fører han pikken helt i bunn. Da kommenterer han at det er så deilig med vibreringen fra dildoen. Jeg fortsetter å massere puppene hennes, men han knuller henne og en dildo som vibrerer i rompa hennes. Det tar ikke lang tid før jeg ser han er i ferd med å komme. Og riktig, ikke mange støtende senere trekker han seg ut ronker så spruten står utover magen og puppene hennes. Hun smører sæden utover magen og puppene sine. Den fremmede forsvinner raskt fra stedet.
Da sier hun at hun vil også ha orgasme. Jeg foreslår at vi går ned til vannet litt bortgjemt fra stranden. Vi tar med oss et pledd og går ned. Hun går litt forsiktig ned mens hun fortsatt holder dildoen inne i rompa. Da ser jeg opp at det kommer en ny bil, men vi bryr oss ikke om den og fortsetter ned mot vannet. Vel nede ved vannet brer vi ut pleddet. Hun legger seg ned på pleddet. Jeg trekker av henne skjørtet og legger meg ned mellom beina og begynner å suge henne. Tungen veksler mellom å massere klitten og stikke tunga inn i fitta, samtidig som jeg knuller rompa hennes med dildoen. Det går ikke mange minuttene før hun skriker ut i en voldsom orgasme. Den er så kraftig at hun spruter meg i ansiktet. Da krabber jeg over henne slik at hun kan suge meg igjen. Dette kan hun virkelig så det går ikke lang tid før jeg har full ståpikk igjen. Hun vrir seg litt under meg, og da kjenner jeg hun fører dildoen mot rompa mi. Det er faktisk så opphissende å kjenne vibreringen mot rompa mi. Jeg trykker litt i mot, og hun fører da dildoen inn i rompa mi. Nå ligger hun under meg og suger mens hun knuller meg i rompa. Plutselig begynner hun å stønne under meg, og jeg lurer litt på hvorfor. Da ser jeg bak meg at en fremmed kar har lagt seg mellom beina hennes og suger henne. Jeg hadde ikke lagt merke til at han hadde kommet ned til oss. Hun fortsetter å suge meg mens den fremmede sugde henne. Det går ikke lang tid før hun vrir seg i orgasme under meg.
Hun fortsetter behandlingen med dildoen. Nå fører hun den helt ut og inn igjen. Etter noen støt avventer hun litt under meg. Da kjenner jeg pikken til den fremmede mot rompa mi. Han spytter litt og smører inn pikken før han trenger sakte inn i meg. Nå knuller han meg hardt mens min kjære suger pikken min. Da går det ikke lang tid før jeg kjenner pikken i rompa blir større og han stønner høyt. Han spruter rompa mi full av sæd, og det er så opphissende at jeg kommer i en kjempeorgasme. Jeg spruter alt jeg har i munnen hennes, og hun svelger unna. Den fremmede trekker seg rolig ut at rompa min, takker, og forsvinner like raskt som han kom. Vi blir liggende og sole oss en stund før vi kler på oss og kjører fra stedet.
Nok en deilig dag i solen.