Vill, vakker & våt

Jeg peser som en gal. Varmen er uutholdelig i dag, men endelig er det fredag, og jeg har ingen planer. Hele uken har jeg hatt lyst til å sette meg på sykkelen, og bare suse avgårde.

Jeg tar meg en kald dusj, kjenner hvor deilig det er å la vannet få renne fritt på kroppen, og la den kjøle seg ned til normal temperatur igjen. Denne varmen tar knekken på meg, lange netter der man ikke får sove, og kjenner kåtskapen vokse. Jeg lar dusjstrålene finne det rette stedet, og skrur krana over på varmt. Mmmmm, kjenner det kribler i kroppen, og at klitoris vokser. Brystene knopper seg, de blir stramme, og faste. Jeg kjenner at magen knytter seg, og at orgasmen er i anmarsj. Forter meg å skru av vannet, og blir stående stille og nyter tilfredsstillelsen, kjenner hvordan bekkenmusklene jobber, og at kroppen blir slappere og slappere. Jeg setter vannet over på kaldt, for å kjøle meg ned igjen.

Kler på meg en BH og en Stringtruse. Går inn på nettbanken, og sjekker at jeg virkelig har fått feriepengene mine. Den nette sum på : 35000 kroner. Føles herlig!

Hopper op i Dainese-dressen min, og spenner hjelmen fast. Alt jeg har tatt med meg er Visakortet mitt, som ligger oppi tankvesken, og en mobiltelefon. Nå er det avgårde! Setter meg raskt opp på sykkelen, en GSXR 1100, ikke nyeste modell, men den har ihvertfall hestekreftene i orden:)

Det er deilig å kjenne at sykkelen bare tar av. Er ikke mye vind man kjenner, men kroppen bruser av adrenalin når nåla passerer 150. Jeg kjører sykkelen litt hardere, slakker av litt, og svinger fra side til side i veibanen. Dette er livet! Gasser på litt mer, og kjenner at sykkelen letter under meg. Endelig kjenner jeg at kroppen kjøler seg ned i kjøredressen, og at BH og truse slipper taket, fra den klamme kroppen. Svinger inn på en bensinstasjon for å fylle opp tanken, og ta meg en tur på toalettet. Døren er låst, og jeg tripper mens jeg venter. Ut kommer det en mann med noen øyne, og et smil som tar all pust fra meg.

Jeg blir bare stående der å måpe. Mannen kikker på meg og spør: ”Er det noe jeg kan hjelpe dem med frøken?” Jeg får stammet frem at noe slikt som at jeg aldri har sett så intense og glade øyne før, og at jeg gjerne skulle ha blitt bedre kjent med en mann som ham. Det går opp for meg hva jeg har sagt, når mannen ler en deilig latter og prøver å fange armen min. Jeg løper inn på toalettet, og låser døren i en fei. Jeg spyler ansiktet i kaldt vann. Kinnene mine er blussende røde og øynene stråler. Gud, for en type!!! Jeg gjør meg ferdig og går ut. Ved sykkelen min står THE MAN! Jeg går sakte mot den og mannen spør hvor ferden min går. Jeg forteller som sant er, at jeg ikke vet enda. Tanken er full og veien ligger foran meg. Var innom et sted å kjøpte et billig telt, en sovepose og ellers er planen vag. Han smiler og spør om jeg trenger selskap på turen. Hvem kan si nei til et slikt forslag fra denne mannen? Han ber meg vente fem minutt, så er han også klar. Jeg tenner en røyk og nyter sola som varmer i ansiktet. Spenningen over hva som vil skje videre på denne turen kjennes på kroppen, jeg tripper og nynner til en gammel melodi, som bare den som skrev den sikkert husker tittelen på.

Mannen kommer, han har hentet kjøreutstyr og hjelm, og er klar med en sovepose under armen. Han tar meg i hånden og presenterer seg:” Hei, jeg heter Ronny”. Vi setter oss på sykkelen og suser av gårde igjen. Det føles underlig å ha en fremmed mann bak på sykkelen, kjenne hans sterke armer rundt seg, kjenne at han lener seg inntil deg i svingene og vite at du ikke kan snu deg å se på ham. WOW! Er dette livet , eller?? Snakk om impulsivitet og at skjebnen er med deg.

Vi har leid en hytte for helgen. Den ligger litt avsides med skog, sjø og noen fjell rundt seg. Hytta har strøm og eget boblekar. Ikke akkurat hva jeg kaller for hytte, men likevel, fantasien er i orden, og kroppen min lever sitt eget liv. Hele jeg sitrer av forventninger til denne helgen. Vi spiser god mat og drikker rødvin. Etter noen glass blir vi mer vågale. Han legger hånden lett på låret mitt, og jeg hopper til. Han ler den deilige latteren sin. Øynene hans glitrer og jeg vet at han vet hva jeg vil. Han kikker frekkt på meg. ”Er du skvetten? Motorsykkelen håndterte du greit, men en mannshånd derimot? ”Jeg rødmer og kikker ned på hånden hans, som ligger på låret mitt. Han har noen sterke, flotte hender. Jeg begynner å fantasere om hva de hendene kan gjøre med kroppen min. Kjenner at jeg blir varm nedentil. Brystene mine knopper seg, og vises igjennom den tynne toppen jeg kjøpte i hui og hast, da jeg fant ut at jeg ikke skulle dra på tur alene. Han tar meg under haka, og ser meg langt inni øynene mens en annen finger stryker lett over de stive vortene. Så retter han seg opp og drikker en slurk av glasset sitt. Faen! Han pirrer meg!! Jeg blir enda mer flau, og begynner å prate om vær og vind . Vil ikke at denne mannen skal komme her og komme her, og tro at han har meg i sin hule hånd, noe han selvsagt har.

Mens vi sitter og prater om alt og ingenting, biter han meg plutselig i øreflippen, og lar tunga stryke lett over halsen min. Nå er jeg så klar, at jeg bare har lyst til å kaste meg over ham, og be ham om å gjøre akkurat det han vil med mitt sitrende legeme, men jeg lar det ligge, for han stopper opp igjen, og prater videre som om ingenting har hendt. Jeg klarer ikke å få med meg hva han sier. Hjertet mitt dunker og klitoris er hoven og øm. Jeg legger armen min lett på hans lår, og kjenner at han ikke er så uanfektet av situasjonen som han viser. Bulen i buksa er stor, og jeg har bare lyst til å kneppe opp knappene i buksa hans, og slippe fjellet fri. Smake, sutte og leke med fjelltoppen. Kjenne hvordan fjellet blir hardt og hvordan det går fra et fjell til en buldrende vulkan.

Han reiser seg, tar meg i hånden, og med ut av hytta. Det blir ikke sagt så mye som et ord. Himmelen er mørk, og stjernene er kommet frem. Vi finner en liten fjellknaus, setter oss ned, og titter utover havet. Plutselig uten forvarsel, legger han meg ned. Han kysser som en Gud. Tungen hans leker med min, munnen hans er øm, og varm, han suger tungespissen min inn i hans munn, gir overleppen min samme behandling, før han fanger opp begge leppene, og kysser meg mer lidenskapelig enn tidligere. Pusten hans er blitt tyngre. Jeg kjenner en hånd som stryker meg lett over brystene, den finner veien over hoftekammen min, roterer litt rundt navlen for så å pirre vortene, en etter en. Jeg stønner. Han er så øm, og akkurat nå vil jeg bare at han skal ta meg! Jeg holder det nesten ikke ut, hoftene mine vrir seg opp mot ham, og hendene mine fletter seg inn i lokkene hans. Jeg drar ham lengre ned mot meg, og småbiter ham i nakken. Hånden min knepper opp knappene i buksene hans, men han dytter meg ned, så jeg ikke får komme til. Han lar underlivet sitt rotere mot mitt, så stopper han opp, reiser seg og kler av seg alt tøyet. Jeg gisper etter luft. For en mann!! Staken hans står i giv akt mot månen. Han drar meg opp fra fjellknausen, og løfter meg opp i armene sine, deretter springer han ut i det kalde vannet med meg. Jeg stønner av sjokket. Han drar av meg den tynne toppen og åpner rutinert låsen på bh`n. Han legger på svøm, og jeg står forvirret igjen. ”Kommer du?”, roper han. Jeg legger på svøm etter ham, plutselig er ham borte. Jeg stopper opp, og kikker etter ham i mørket. Trusen min bare forsvinner. Han dukker opp av vannet, med frekke øyne, og trusa mi mellom tennene sine. Hvor lenge har han tenkt å holde meg på pinebenken? Jeg dukker under vannet og svømmer mot land igjen. Denne leken kan jeg også leke, tenker jeg. Han tar meg fort igjen, og fanger meg i de sterke armene sine. Nå står vi tett inntil hverandre, og lemmet hans presser seg mot meg. Uten forvarsel er han inne. Jeg stønner av fryd. Vi finner fort rytmen. Vi ruller rundt i strandkanten, mens bølgene slår mot beina. Jeg setter meg opp på ham, og finner den rette posisjonen. Jeg lar musklene jobbe, og hører ham stønne. Takten er blitt hardere nå. Han presser seg mot meg når rumpa mi treffer lårene hans. Jeg kjenner at han stivner, og at han tar et fastere grep om hoftene mine. Jeg hopper av å leger meg på alle fire i sanden. Han stiller seg på kne mellom beina mine, og trenger dypt inni min mørke hule. Jeg kjenner at orgasmen nærmer seg og begynner å vri meg unna. Taket han har i hoftene mine er så hardt, at jeg ikke har en sjanse til å få kommet meg unna. De tre siste støtende får oss til å komme sammen. Jeg blir liggende å nyte tilfredsstillelsen. Rykningene og saftene våres smelter sammen, nå ligger han bare over meg, og den store vulkanen hans er blitt til en liten stein, som ramler ut fra hulen.

Jeg våkner, og ser opp i et par glitrende blå øyne. Han bøyer seg ned, og smaker på brystene mine. Jeg stryker ham over brystet, leker med hårene og bøyer meg mot den ene stive vorten hans, og suger lett. Det smaker salt. Jeg vrir på meg, og husker plutselig hvor vi er. Himmelen er ikke fullt så mørk som da vi kom, men det er enda ikke blitt dag, så vi kan ikke ha sovet så lenge. Han løfter meg opp, og bærer meg hele veien inn til hytta. Vi dusjer og legger oss i den deilige varme sengen. Jeg ligger på armen hans, og gleder meg til å våkne igjen. Hva vil neste dag bringe meg?