Vær leken i sengen

Jeg har nevnt før at folk er forskjellige. Jeg er ikke særlig oppfinnsom og leken av meg i senga, for jeg får liksom gjort fra meg det verste i skrivinga. Det er litt frustrerende av og til, å oppdage at jeg har funnet DEN heite fantasien, og så skriver jeg den ned, og etterpå funker den ikke for magien er liksom lagt igjen på papiret (for petimetre: På dataskjermen). Det er på samme måte når jeg har en jævlig bra ide til en historie, da kan jeg ikke fortelle den til NOEN, for da mister den magien sin. Tvert jeg har skrevet den ned, så er jeg ferdig med den og kan trygt fortelle om det til andre. ER det ikke snålt?

Men det jeg ville fram til, er at folk er forskjellige. Noen syns det er helt greit med de samme tre stillingene hele tia, for de har funnet ut at de funker. Andre igjen, liker å leke. Rollespill eller dildobruk eller grise inn hverandre med ting som de kan slikke av igjen… Rollespill er ikke min greie. Dildo er gøy og slikking er godt. Men de som liker rollespill, må for all del kose seg med leken sin! Alt er lov, er det, så lenge de ikke skader noen/utnytter noen eller plager meg med det… akkurat som religion!

Jeg hørte om et par som av og til gikk ut på byen hver for seg. De gikk til det samme stedet begge to, men de lot som om de var single og ute på sjekker'n. Dette paret hadde vært gift lenge og drevet med denne sjekkeleken lenge også, og de trivdes med den. De flørtet med andre og økte med dette spenningen før de liksom fikk øye på hverandre i lokalet og ble dratt mot hverandre, begynte å sjekke og flørte og endte opp med at den ene "ble med den andre hjem…" hvor de altså hadde bodd sammen lenge. De fant begge denne leken veldig spennende, og følte den bragte nytt liv inn i sexlivet av og til. Og da har de skjønt det!

Hovedsaken er å ikke bruke leken for ofte, for da forsvinner spenninga. Dessuten må de stole på hverandre, begge to, for å tørre å slippe seg løs! Selv om jeg aldri har drevet rollespill, er det ikke særlig vanskelig å sette seg inn i den første gangen en skal late som om en er noe annet enn det en er. Litt stivt, keitete og klønete… men øvelse gjør mester.

Tenk deg et ektepar med normale fantasier. Han tar med seg snekkerbeltet og går ut en tur, og hun går i dusjen og står der til det ringer på. Hun må åpne døra i bare håndduken med ingenting under, søkkvåt i håret og ubeskyttet. Utenfor døra står mannen hennes med snekkerbeltet på seg, keps på huet og flanellsskjorta åpen og ermene brettet opp, samt en utslitt dongeribukse. Han presenterer seg som rørlegger (jada, jada, bruk nå fantasien. I snekkerbeltet har han nemlig hengt rørtenger og rørleggerutstyr, ikke sant?) og han blir nødt til å komme inn til henne for å reparere ett eller annet. Hun ser med en gang hvor hissende rørleggeren er og han ser med en gang hvor naken og sexy hun er – og er i ferd med å bli opphisset. Hun lar ham komme inn og mens han står på alle fire under benken for å arbeide, stiller hun seg ved siden av ham og later som om hun ser ut av vinduet. En hånd oppunder håndduken og så er det gjort. Hennes fantasi om å bli søndertatt av en arbeidskar på kjøkkenbordet blir realisert, og neste gang er det kanskje hans tur til å få sin fantasi oppfylt. Den kvinnelige dørselgeren som kommer for å prakke på ham leksikon, for eksempel, eller å få lov til å forføre noe religiøst noe som renner rundt på dørene og gir bort blader, full av tilbaketrengte lyster og idiotmoral… Vet du forresten hva du får om du parrer djevelen med en fra jehovas vitner? Jo, du får en som ringer på døra og ber deg dra til helvete…

Neida, seriøst, å kle seg ut og sette seg inn i en annen rolle har faktisk redda mangt et sexliv som har blitt en vane. Det er ikke alle det ligger for, det der med å swinge. Ikke er det lett å finne folk som kjemien stemmer sammen med heller, og ikke alle steder i landet har en klubb de kan henvende seg til for å finne likesinnede swingere. I kjøleskapet kan man finne mye spennende å smøre seg inn med. Jeg nevner i fleng: Sjokoladesaus… Jeg kom plutselig til å tenke på vår siste sydentur, da jeg endte opp med solallergi (kløende utslett og hevelser, til å bli fullstendig vanvittig GAL av) og resepsjonisten på hotellet erklærte at naturell yoghurt var det beste middelet. Den kvelden koste gubben seg med å smøre meg inn med en hel boks spansk naturell yoghurt… men vi hadde vært noen idioter som ikke kjøpte yoghurt med smak, for det hadde vært morsommere… Naturell smaker liksom ikke noe særlig. I hvert fall ikke etter å ha ligget på min oppjagede hud i en halv time. Han slapp å slikke det av…

Er man flink til å sy, kan man lage seg nonnedrakter og munkedrakter og forføre hverandre i "klosteret" over en lav sko. Alle yrker kan man drive rollespill med, for ikke å snakke om å dykke ned i historien. Vikingene fløy rundt og voldtok kvinner og herjet, de. Mange kvinner har fantasier om å bli voldtatt, men det er ikke dermed sagt at de ønsker å få realisert fantasien! Noen menn skjønner ikke helt det der, men jeg innbiller meg at det kan ha noe å gjøre med å overlate kontrollen fullstendig til mannen. Kvinner som ikke skal føle lyst og begjær, de kan jo ikke noe for det når de blir tatt med tvang, og da kan de jo likeså godt nyte det? Men om det virkelig skjer, da er det en helt annen situasjon og er ikke sammenlignbar med det jeg snakker om her. Har du ikke skjønt det, kan du logge deg inn på noe annet.

Å miste kontrollen over situasjonen fullstendig ved å la seg binde er også en deilig fantasi som enkelte lar gå i oppfyllelse. Den første gangen jeg stolte nok på gubben til å la ham binde meg, var jeg så spent og nervøs at jeg lå og skalv hele tia. Hovedingrediensen uansett hva en finner på, det er og blir tillit! Og den parten som blir stolt på må hele tiden huske at det finnes et magisk ord, og det ordet er avtalt på forhånd, og hvis det ikke stoppes når det ordet blir sagt, da er tilliten brutt for alltid! Et forslag til et magisk ord: "Stopp…" Alt annet betyr "fortsett."

Om du ikke egentlig har sansen for rollespill, men partneren har det, hvorfor ikke forsøke likevel? Du vil nok føle deg dum i starten, men tenk deg hvor mye mot det skulle til for å fortelle deg om denne fantasien, da gitt! Tenk på den tilliten som er blitt deg til del og som du må vise deg verdig! Dæven… Hvis gubben ville jeg skulle kle meg i nonnedrakt så han kunne være munken som forførte meg og fikk meg ut på syndens sti, så hadde jeg nok forsøkt etter beste evne.

Men noe jeg aldri i livet vil forsøke, det er å gå bak ryggen på ham og være utro. Mange gjør det, noen skryter av det… og jeg skriver om det – i neste hjørne!