Vær-varsom Plakaten

…hun kunne kjenne trekken i nakken… trekken som kom fra en kjellerdør som langsomt ble åpnet og deretter lukket igjen. Nå visste hun at han var kommet.

..hva gjorde hun i kjelleren ?? .. jo, alt var ett utslag av litt stort alkoholinntak noen kvelder tidligere, da hele gaten som hun bodde i hadde hatt ett felles arrangement for barna og de voksne. De var 10 familier som bodde innerst i en blindvei, og ett par ganger hver sommer så stengte de av gata, satte ut sittegrupper og utegriller, parasoller og oppblåsbare badebasseng. Denne festen hadde alltid en felles start… alle mannfolka reiste avgårde med unger og barnevogner ca. kl. 11.00 for å handle ett par kasser med vin, litt andre godsaker, øl og grillmat. Damene i gata startet samtidig, og det var deres ansvar å lage gatestubben om til en koselig liten oase med sandkasser, blomster, musikkanlegg, kjøleskap til kalde drikker og grillavdeling for mannfolka. De fikk alltid jobben med å grille, fordi det gikk ikke an å legge skjul på at denne dagen, kvelden og natta var damenes fest. Når solstolene, bordene og alt som skulle høre med var på plass var damenes jobb over, og de skulle bare kose seg og bli oppvartet av den mannlige delen av festen.. det betydde bl.a. ..: Ingen matlaging, ingen rydding, ingen barnepass, ingen oppvask. Alt dette var mennenes jobb, og de tok jobben med glede. Samarbeid er ett stikkord, og de barnløse var minst like flinke som fedrene til denne jobben, det skal sies.

Uansett, allerede kl. 1215 fikk jeg den første drikken i hånden. Det var Lasse som var selvoppnevnt bartender i dag, Drikken var en longdrink bestående av vodka, litt lime og jordbærsorbe, kantet med hele jordbær. Jeg lå på en utslått solseng av hvit plastikk, en slik seng som har eget bord på siden. Kun iført en liten bikinitruse ble solen priset av alle damene, sjenanse var noe vi sjelden tenkte på i vår gatestubb. Her solte alle seg toppløse, og det var ikke noe unntak denne dagen. Lasse sørget for at det aldri var tomt i glassene, og jeg var vel heller ikke veldig smart som ikke tenkte på at varme, tom mage og alkohol ikke passer helt godt sammen.

Uansett, det gikk til hælvete. Mannen min hadde akkurat gått inn med ungene for å gjøre de klare for senga da jeg kjente at jeg måtte tisse. Badet mitt var så klart opptatt, og jeg spurte Berit, en av naboene om jeg kunne låne toalettet der en kjapp tur. Bikinien var våt av svette selv om klokken var langt over syv, men vi hadde fortsatt nesten 27 grader i luften og solen hadde ennå ett par timer igjen før den ville synke ned bak fjellene. Jeg kjente meg litt ustø i det jeg reiste meg opp, forøvrig den første gangen jeg hadde reist meg opp på nesten 6 timer. Maten hadde blitt servert oss mens vi satt i solsengene, og vi behøvde som sagt ikke reise oss for å hente mere drikke. ..vel inne i det kjølige huset til Berit kjente jeg at jeg begynte å fryse. Jeg kjente at jeg ble svimmel, og måtte støtte meg i gangveggen for ikke å falle. Det var en merkelig følelse, nesten som om jeg var helt totalt klar i hode med en kropp som ikke ville lystre. ..vel inne på toalettet fikk jeg dratt ned bikinitrusa og kommet meg ned på setet. All opplagret væske sildret ned i skåla i en nesten uvirkelig evighet, og jeg holdt nesten på å besvime da jeg hørte skritt i gangen. Døra var så klart ikke lukket, og jeg hadde ingen mulighet til å knipe igjen strålen. Jeg ble døds flau, og rødmen bredde seg nedover halsen da jeg kikket opp og så rett inn i de dype brune øynene til Berits samboer. Det var Lasse som hadde kommet inn for å hente flere isbiter, men nå ble han bare stående i døråpningen å smile til meg.

… fy faen så flau jeg var. Her satt jeg inne på toalettet hans og tisset, uten mulighet til å stanse. I tillegg kjente jeg at jeg ble mer og mer svimmel, og hadde faktisk problemer med å holde meg fast… og det stemte. Jeg tippet plutselig fremover, og havnet på alle fire på gulvet foran Lasse, fortsatt sprutende av ferdigkonsumerte drinker.
Bikinitrusa, gulvet og deler av dusjforhenget fikk sin del av mine gule safter, og jeg hadde veldig lyst til å grave meg ned akkurat da. Lasse er heldigvis en forståelsesfull fyr, og hadde vel også en ide om at han var litt delaktig i det hele fordi han hadde servert meg mer enn min tynne kropp klarte å håndtere. Med ett smil kom han inn på badet, løftet meg opp og satte meg i badekaret. Strålen hadde nå heldigvis stanset, men jeg var kliss våt nedover beina. Heldigvis hadde jeg ikke sko på, det hadde nesten vært en katastrofe… i tillegg til resten…

Lasse tok tak i beina mine og løftet de opp slik at han kunne dra av meg den våte bikinitrusa. Jeg var veldig opptatt av å holde hendene mine foran fitta slik at han ikke skulle få fritt innsyn, men det brydde han seg ikke om i det hele tatt. Han satte bare på dusjen, og snudde forhenget innover slik at det ble spylt. Deretter skjøv han meg innunder strålen, fortsatt sittende naken nede i selve badekaret. Jeg begynte å klarne litt i hode der jeg satt under dusjen, og fikk med meg at Lasse var i full gang med å vaske over gulvet og toalettet.

«- Reis deg opp..!!»hørte jeg plutselig Lasse si til meg. Jeg kikket opp og der stod han ved siden av karet med en vaskeklut i hendene. Jeg maktet ikke å protestere, reiste meg opp og kikket på han. Jeg kunne kjenne hvordan brystvortene strammet seg sammen under hans blikk, og jeg kunne også kjenne hvordan det begynte å sitre i kusa mi… mest fordi jeg aldri hadde vist frem min hårløse fitte til noen mann etter at jeg giftet meg for 6 år siden. Før jeg traff Einar, mannen min hadde jeg bare sørget for å holde hårene veltrimmede, men Einar fikk meg til å ta bort alle hårene for felles nytelse, og etter det så barberer jeg meg minimum 3 ganger i uka. Jeg kunne ikke hjelpe for det, men dunkingen i underlivet tiltok gradvis, og jeg kunne kjenne hvordan fitteleppene tok stadig større plass mellom beina, ett godt bevis på at de begynte å bli blodfylte og sensitive…

Lasse bøyde litt på dusjen slik at han ikke skulle bli så våt, og startet med å vaske beina mine. Jeg var fortsatt flau, men kunne kjenne hvordan opphisselsen begynte å ta overhånd. Jeg lukket øynene og kjente at kluten med varsomme bevegelser sirklet seg oppover beinet mitt, og ett lite stønn kom over mine lepper første gang kluten strøk innom fitteleppene som nå var dyp røde i fargen og fuktige av andre ting enn bare vann.

..akkompagnert av ett lite grynt kjente jeg plutselig en hånd på rumpa som varsomt trakk meg nærmere kanten, og en våt tungespiss som kilte seg inn mellom mine fittelepper som nå virkelig hadde begynt å sprike utover. Det var som ett elektrisk støt da den første berøringen på min klitoris kom, og jeg foldet hendene bak hodet til Lasse og presset han ennå nærmere… Hemningene hadde forsvunnet ut i toalettet sammen med resten, og jeg bøyde meg bakover i ett forsøk på å åpne meg ennå mer for han. Jeg kunne kjenne hvordan tunga hans formet seg til en trakt som han varsomt men bestemt skjøv lenger og lenger inn i gledeshullet mitt… helt til nesen hans møtte senterknappen min.. der den ble liggende å smådytte og sirkle rundt til jeg kom som en foss.. jeg ble skjelven i knea og klarte knapt å holde meg oppreist da de første bølgene ristet gjennom kroppen min og utløste en syndeflod som ødela Lasses gode jobb med å vaske beina mine. Denne gangen ble også Lasse relativt våt i ansiktet, men han slafset i seg så mye han klarte å få tak i…

Jeg kom sakte til meg selv igjen, alene på badet. Lasse hadde gått ut, og etterlatt meg der. Jeg ble plutselig var av en lyd fra vasken, og fikk se at Lasse hadde skylt opp bikinitrusa mi, hengt den på en knagg og hadde også klart å plassere en føner slik til at den blåste varmluft direkte på den. Det var en lettelse å se, jeg hadde vært ganske urolig for hva jeg skulle gjøre nå… all den tid bikinitrusa var søkk våt av urin.

Tilbake i kjelleren. Hvorfor var hun der ? ..jo, gatefesten hadde fortsatt med uforminsket styrke. Einar, Lenes mann hadde kommet ut igjen etter at barna hadde sovnet. Da hadde hun fått på seg bikinien igjen og satt atter igjen på sin solseng midt i gata. En ny drink var på plass, denne gangen med minimalt med alkohol i. Det var det Lasse som hadde sørget for. Lasse hadde sett litt skrått bort på Lene når hun kom gående ut fra huset hans igjen, men lot som om han var veldig opptatt ved baren. Nå var det mannfolka som skulle ha servering, og i løpet av få timer var det full jubel og dansing etter svensktoppar og annen god dansemusikk. Lene hadde vært hjemme og skiftet, og svinset rundt i ett shifong-skjørt og liten topp. Lasse kunne godt se de velformede beinas konturer gjennom stoffet hver gang hun hadde sola i ryggen, og kjente at kukken gjorde ett lite rykk med tanken på hva han hadde opplevd få timer i forveien. Rett før festen var i ferd med å ebbe ut hadde Lasse begynt å kjenne alkoholen i kroppen, mens Lene ble mer og mer edru. De havnet tilslutt sammen i en tett dans borte på en liten gressplen som ble brukt til formålet, og Lasse hvisket noen ord inn i øret til Lene… Kort fortalt inneholdt disse ordene en instruks om å by frem fitta si til Lasse førstkommende mandag, som kompensasjon for at han ikke skulle si noe til Einar om hva som var hendt. Lene smøg hånden sin mellom dem, tok ett godt tak rundt kukken til Lasse som nå hadde formen til en liten banan, strøk den varsomt og hvisket inn i øret hans….. jeg er i vaskekjelleren på mandag kl. 10.00. Jeg låser ikke kjellerdøra, ungene er på skolen og Einar er på jobb…

….Hun kjente spenningen stige… det hadde vært spennende å gjøre de vanlige gjøremålene denne morgenen. Hun hadde kjørt ungene på skolen allerede halv ni, og rukket å ta seg en dusj før hun tok med seg vasken ned i kjelleren. En plutselig innskytelse hadde gjort at hun hadde tatt av seg alle klærne, og nå stod hun der, splitter naken og kåt. Trekken i nakken hadde startet produksjonen av sekreter, og fitta var nå gjennomvåt og opphisset. Hun spredte beina og la overkroppen innover vaskemaskinen som stod å gikk. Hun visste at Lasse ville bli kåt av synet, og kunne nesten ikke vente på at han skulle skyve knullestaven sin langt inn i fitta si. Vaskemaskinen startet plutselig å sentrifugere, og fordi Lene nå var så kåt klarte hun ikke la være å føre den ene hånden innunder seg. Personen bak henne kunne nå se hvordan hånden hennes krummet langfingeren og førte den først ett par ganger over klitorisen før den forsvant inn i det våte hullet. Armen hennes lå nå mellom kroppen og vaskemaskinen, og sentrifugeringen virket som en maskinell dildo som ristet fingeren inn og ut av hullet i en stadig raskere fart…

Lene kjente plutselig en tunge som varsomt startet å slikke henne øverst i rumpesprekken. Det var nesten som en fjær som strøk fra side til side .. fra den ene rumpeballen og til den andre.. stadig lengre ned. Lene kjente hvordan rosetten knøt seg i skamfryd… og klarte å fjerne fingeren som lå dypt inne i fitta .. i visshet om at den ville bli erstattet av et varmt, levende og knallhardt mannslem som ville inn å dykke i hennes grotte.

..tunga skled over rosetten hennes på vei ned til hennes bollemus. Hun hadde alltid hatt komplekser fordi hun hadde så høyt venusberg og så fyldige lepper, men mannen hennes hadde klart å overbevise henne om at dette kun var ett pluss. I tillegg til bollemusa var hun veldig bakfittet, noe som var veldig praktisk når hun ble tatt bakfra… noe hun forøvrig elsket. .. hun kunne føle hvordan tunga og leppene skled nedover fitteleppene og tilslutt hvordan de la seg rundt den knallharde lille klitoris-knotten hennes. Der ble de liggende, og småsuge den inn og ut av en vakum-spekket varmestue som virket inn på henne på samme måte som for få dager siden, da den samme tunga hadde gitt henne en gedigen orgasme bare få hus bortenfor. Lene startet skjelvingene, og sørget for at vasken ble ekstra godt sentrifugert der hun lå å ristet på vaskemaskinen i orgasmekramper. ….

…noen ganger er det smart å tenke før man sier noe… det fikk Lene erfare. Hun skulle til å utbryte..»- Lasse..- vær nå så snill å kjør kukken din langt inn i fitta mi..!!»…..men noe fikk henne til å snu seg først. Der, rett foran henne stod ikke Lasse. Det var Berit, Lasses samboer som stod på kne foran henne, splitter naken og med ansiktet vått av hennes safter. Lasse måtte reise på jobb allikevel, og i det han reisete hadde han sagt til Berit at Line hadde klaget over at det var så mye klesvask og at det var så kjedelig å bruke så mye tid i vaskekjelleren uten å ha noen å snakke med. Berit hadde derfor tatt en tur bort for å holde henne med selskap, men hadde fått sjokk når hun oppdaget Lene i ferd med å tilfredsstille seg selv nedi kjelleren. Synet hadde gjort henne så kåt at hun bare måtte smake på Line. Uten å spørre henne reiste Berit seg opp og satte seg oppå vaskemaskinen. Der lente hun seg bakover, spredte beina langt ut til siden så Lene kunne se at hun også var glinsende av kåtsafter… «- Vær så snill, slikk meg..!!», stønnet hun ut før hun tok tak i sine egne brystvorter og knep fingrene hardt sammen rundt dem før hun startet å rulle de rundt og rundt mellom pekefingeren og tommelen…. Lene opplevde ett nytt kåt-sjokk, og dykket ned i kukkehuset til Berit… glad for at Lasse ikke hadde sagt den fulle sannheten om gatefesten… og klar til å gi sin gode nabovenninne en deilig formiddag……………..